Подарунки до Дня святого Миколая – ідеї від Ellio


Подарунки до Дня святого Миколая – ідеї від Ellio


Настають зимові свята, а це означає, що прийшов час подбати про подарунки для сім'ї та друзів. Хоч і прийнято вважати, що День святого Миколая – дитяче свято, не секрет, що презенти приємно отримувати у будь-якому віці.


Наш інтернет магазин Ellio приготував приємні знижки до -50% на весь асортимент. Спеціальні пропозиції діють у період з 2.12 до 7.12. Встигніть порадувати близьких незабутніми сюрпризами за приємною ціною. На замовлення від 950 грн ми пропонуємо безкоштовну доставку.


На що діють святкові знижки     


У нас є презенти на будь-який смак та бюджет як для чоловіків, так і жінок. Пропонуємо порадувати дорогих серцю людей такими професійними б'юті-товарами високої якості:

  • електротовари – фени, випрямлячі, електробігуді, плойки, електробритви, машинки та тримери. Техніка для волосся та бороди використовується в салонах та перукарнях, тому має високу якість та відмінні властивості;
  • парфумерія – парфумована та туалетна вода на будь-який смак, що відрізняється стійкістю. У нас тільки оригінальні аромати;
  • косметика для обличчя – декоративні косметичні засоби, а також доглядова косметика для жінок і чоловіків. Тональні креми, пудри, туші, засоби для вмивання, лосьйони для очищення бороди та багато іншого;
  • продукція для манікюру – інструменти, техніка, допоміжні засоби, гель-лаки, бази, топи, продукти для нарощування та інші вироби, що дозволяють виконати якісний манікюр від початку до кінця;
  • косметика для волосся – професійний догляд за локонами, починаючи від скрабів, шампунів та масок, закінчуючи стайлінгом, маслами та засобами для хімічної завивки кучерів;
  • засоби для догляду за обличчям та тілом – креми, маски, пілінги, СПФ, косметологічні інструменти, засоби для депіляції та парафінотерапії, а також продукти для очищення та зволоження шкіри;
  • аксесуари – ножі та запальнички, щітки для бороди, бігуді – все, що може неодмінно стати в нагоді вдома;
  • перукарські інструменти – ножиці та гребінці високої якості, які дозволяють виконати будь-яку стрижку та зачіску. Це чудова ідея для подарунка професійному перукарю.


Що ж подарувати дітям


Не забули ми, звичайно ж, про дітей та підлітків. На Ellio можна замовити канекалони та кольорові пасма, вплетені в натуральне волосся – вони роблять зачіску яскравою та незвичайною. При цьому немає необхідності псувати ніжне дитяче волосся перманентною фарбою.


Також можна підібрати невелику м'яку масажну щітку для волосся, зроблену з якісних матеріалів – вона легко розчісує та розплутує пасма, робить їх слухняними та знімає наелектризованість.


Для дівчаток-підлітків можна купити м'які бігуді або на липучках, які створюють красиві локони без шкоди волоссю.


Шампуні та бальзами для волосся з натуральним складом без сульфатів та інших шкідливих компонентів також можуть стати приємним сюрпризом для дівчаток та хлопчиків.

                                 


Топ-10 ідей подарунків до Свята Миколая


Все ще не визначилися, що ж презентувати дорогій людині? Ось топ універсальних варіантів, які точно подарують настрій і безперечно порадують:

1. Фен.

2. Плойка або випрямляч.

3. Електробритва.

4. Набір засобів для догляду за волоссям.

5. Набір з косметики для обличчя.

6. Декоративна косметика для обличчя.

7. Набір із засобів для догляду за кутикулою, нігтями та руками.

8. Все для парафінотерапії.

9. Набір для депіляції.

10. Гребінець або браш.


У нашому інтернет-магазині можна купити подарунки на Миколая для всіх членів родини. Нагадуємо, що на замовлення від 950 грн доставка абсолютно безкоштовна. Встигніть порадувати себе та близьких б'юті-товарами зі знижкою до -50%. Вітаємо з наступаючими святами, бажаємо гарного настрою та вдалих покупок!