Що подарувати чоловіку – Топ-5 ідей


Що подарувати чоловіку – Топ-5 ідей


Напередодні новорічних свят, 14 лютого або дня народження для багатьох жінок дуже актуальним стає питання про те, що подарувати чоловіку, який має все. З одного боку, ідей є дуже багато, з іншого – багато з них уже давно були втілені у реальність, тому варіантів стає дедалі менше. Не варто засмучуватися – Ellio підготував список, що надихає, щоб вибрати найкращий подарунок. Це дозволить не тільки порадувати свою близьку людину, але також заощадити час та бюджет.


Презент приємно отримувати абсолютно всім – чоловікові, татові, синові, братові, дядькові, хлопцеві, другові та колезі. Щоб виявити турботу та подарувати не тільки приємні емоції, а й справді потрібну річ, необхідно вивчити інтереси та переваги людини. Наш інтернет-магазин спеціалізується на професійних товарах для б'юті-сфери, а значить, у нас точно можна купити подарунок, який принесе користь.


Ідеї подарунків для чоловіків


Перш ніж сформувати готовий список найбільш топових презентів, розглянемо всі можливі варіанти.

  • Наприклад, який можна обрати подарунок хлопцю чи чоловіку? Оригінальний подарунок чоловіку може мати багато варіацій. Якщо обранець має рослинність на обличчі, його безсумнівно порадує електробритва або триммер для догляду за бородою та вусами. Ці прилади дозволяють не тільки вкоротити волоски, але й надати їм потрібної форми. Маючи таку техніку, зовсім не обов'язково ходити в дорогі барбершопи та салони. Адже в домашніх умовах цілком реально надати обличчю акуратного та доглянутого вигляду за допомогою електричної бритви. Для поїздок варто звернути увагу на акумуляторні моделі, а додому підійдуть мережеві або гібридні.
  • Ще один цікавий варіант, який також підійде для друга чи брата – машинка для волосся, якщо чоловік має навичку самостійної стрижки в домашніх умовах або хтось із членів сім'ї навчений перукарському ремеслу. Це дозволяє освіжити зачіску будь-якої миті та не чекати запису до майстра. Стрижка завжди виглядатиме, ніби тільки з салону.
  • Якщо вибирати подарунок татові чи дядькові, то варто враховувати, що старшим чоловікам також можна підібрати електробритву чи машинку, щоб доглядати за зачіскою та рослинністю на обличчі. Крім того, у нашому асортименті представлені якісні аксесуари від американського виробника Zippo та швейцарського бренду Victorinox.
  • Улюбленому синові пропонуємо вибрати найкращі засоби для догляду за обличчям та бородою, а також щітки для бороди та волосся. Масло, піна та бальзам зроблять шкіру та рослинність на обличчі м'якими та шовковистими. Якщо ж син – шанувальник укладок, завжди можна купити стайлінг для волосся у вигляді мусу, воску, гелю, лаку або пінки. Доглядаючі компоненти у складі забезпечують делікатний вплив на шкірний покрив і волосся.
  • Дорогому колезі можна самостійно зібрати набір з косметики для волосся – підібрати шампунь, маску та бальзам у відповідність до типу волосся. Такий комплект завжди необхідний, адже будь-які засоби мають властивість закінчуватись. У нашому асортименті представлені професійні продукти для догляду за локонами, вони не тільки делікатно видаляють забруднення, але також ретельно доглядають за шкірою голови та за пасмами по всій довжині.


Топ-5 подарунків для нього


Звичайно, можна піти в магазин подарунків і підібрати презент там. Але в цьому немає сенсу, тому що онлайн-шопінг значно економить час і гроші, оскільки в інтернет-магазині завжди є позиції на різний гаманець.


Отже, ми виділили 5 оригінальних ідей презентів, які, безперечно, піднімуть настрій:

  • Електробритва (шейвер) Moser Pro Finish (3616-0050) – професійний перукарський інструмент від відомого німецького виробника, який виготовляє якісну техніку для салонів та барбершопів. Виріб із DC-мотором не залишає подразнень на обличчі та не травмує шкірний покрив, оскільки має спеціальну захисну сітку. Особливість моделі в гібридному типі живлення – тобто вона працює як від мережі, так і від Li-ion акумулятора. Легкий стильний корпус, виконаний у чорному кольорі, поміститься у будь-яку косметичку для подорожей. Бритва робить обличчя гладким і м'яким, висота зрізу лез становить 0,05 мм. Всі докладні технічні характеристики наведені на нашому сайті.
  • Тример для носа та вух Wahl 3214-0471 – ще один функціональний прилад для догляду за обличчям. Німецький виробник зібрав усі найкращі якості тримерів в одній моделі – компактність, невелика вага, делікатна робота зі шкірою та волосками, чистота результату, а також портативність. З таким пристроєм можна легко підтримувати особисту гігієну. Крім того, його зручно брати з собою у поїздки, інструмент не займає багато місця та працює від батарейок. Стильний футляр робить його чудовим презентабельним подарунком.
  • Запальничка Zippo 260 Vintage High Polish Chrome – найвідоміший американський бренд серед виробників запальничок. Будь-який поціновувач стильних аксесуарів обере саме Зіппо, оскільки це – не лише гарний корпус, а й надійність. Висока якість виробу дозволила виробнику без жодних сумнівів обіцяти покупцям довічну гарантію. І не дарма, адже запальничка з кремнієвим підпалом безперебійно працює навіть у вітряну погоду та не боїться пошкоджень завдяки міцності конструкції та найкращим матеріалам.
  • Ніж Victorinox 0.3803 Sportsman червоний 84 мм – незамінний двошаровий мультитул від швейцарського виробника, який поєднав у собі відразу 13 корисних функцій – від консервного ножа до викрутки. Незважаючи на таку кількість вбудованих інструментів з нержавіючої сталі, виріб важить лише 59 грам. Офіцерський ніж стане в нагоді де завгодно – вдома, на дачі, в поході, на рибалці або полюванні. Міцний протиударний пластиковий корпус захищає від пошкоджень під час падіння.
  • Dolce & Gabbana The One For Men туалетна вода, 100 мл – неймовірний аромат від італійського модного будинку. Це – втілення розкоші та стилю, парфум стане безперечним підтвердженням виняткового та витонченого смаку його власника. Туалетна вода поєднує в собі ноти коріандру, базиліку, імбиру, апельсина, кедра та тютюну. Аромат точно приверне увагу та доповнить будь-який образ.