Браш COMAIR White Finish 34/70 мм (7000946)

193,00 ₴
В наявності
Артикул
00000021171
Бренд: COMAIR
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

COMAIR – німецький бренд, що виготовляє професійні перукарські інструменти та аксесуари, а також косметичні продукти для корекції брів та вій. Висока європейська якість, ефективність та стійкість зробили продукцію бренду однієї з улюблених б'юті-майстрів.


Про продукт:


Браш COMAIR White Finish 34/70 мм (7000946) – професійна щітка для укладання волосся, що має діаметр барабана 34 мм, із щетиною – 70 мм. Преміальна якість інструменту надає комфорту під час укладання, виріб має зручну неслизьку ручку.


Брашинг має приємні на дотик щетинки з іонного нейлону, які знімають статику, пригладжують локони та роблять їх м'якими. При нагріванні корпус не перегріває пасма, щітка дбайливо впливає на них.


Рекомендації:


Щоб почистити гребінець, видаліть волосся руками або за допомогою тоненького гребеня. Далі необхідно розвести шампунь з водою у будь-якій ємності та занурити туди гребінець. Щітки із пластику можна опустити повністю, а от у дерев'яних бажано занурювати лише щетину. Якщо додати в миску кілька крапель нашатирного спирту, забруднення з гребінця будуть видалені якісніше. Час витримки у розчині 10-15 хвилин. Далі знову пройтися і прибрати вручну всі частинки бруду, що відшарувались. Для сушіння гребінця використовуйте рушник і покладіть зубчиками або щетиною вгору.

Докладніше
Ціна 193,00 ₴
Bestsellers Ні
Країна виробник Німеччина
Бренд COMAIR
Вид гребінця Браш
Вид щітини Натуральна
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Браш COMAIR White Finish 34/70 мм (7000946)
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED