Плойка-гофре TICO Professional Professional Volume Crimper Ceramic Black 24 мм, 100218

1 478,00 ₴
В наявності
Артикул
00000032160
Бренд: TICO Professional , TICO Professional
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

Tico Professional – італійський бренд зі світовим ім'ям, що виробляє безліч товарів для салонів краси та перукарень. До них відноситься косметика та препарати для волосся, салонне обладнання та прилади для укладання волосся, які відрізняються європейською якістю.


Про продукт:


TICO Professional Volume Crimper Ceramic Black 24 мм, 100218 – професійна плойка-гофре для створення прикореневого об'єму та пишних зачісок. Значно полегшують роботу плаваючі пластини, які рухаються в будь-яких напрямках і дістають волосся навіть у важкодоступних місцях, а також рівномірно розподіляють навантаження і не пережимають пасма. Робоча поверхня з якісної кераміки сприятливо впливає на стан волосся, воно стає гладким і шовковистим.


Розмір рубців – 4х2 мм, а габарити робочої поверхні – 100 x 25 мм. Нагрівання пластин відбувається за допомогою колеса в інтервалі від 130° до 230°. Терморегуляція є максимально гнучкою, адже крок складає всього 1 градус, що дозволить вибрати найбільш комфортну температуру. Щоб уникнути випадкового натискання, кнопки автоматично блокуються, для зміни градусів потрібно один раз натиснути кнопку вкл/выкл. Пластини фіксуються за допомогою замочка, а на ергономічному корпусі є виїмка під великий палець для зручної роботи.


Технічні характеристики плойки гофре для волосся:


  • Тип керування - електронний;
  • Матеріал покриття пластин - кераміка;
  • Температура нагріву - 130º-230º;
  • Довжина шнура - 2,5 м;
  • Довжина корпусу - 28 см;
  • Потужність - 45 Вт.


Рекомендації:


Вибирати плойку-гофре слід насамперед звертаючи увагу на матеріал покриття пластин, адже саме від нього залежить здоров'я та якість волосся. Найякіснішими вважаються кераміка, тефлон, титан, турмалін, мармур, жадеїт. Ці матеріали не псують волосся, вони роблять локони гладкими, шовковистими і блискучими. Щоб вибрати необхідний розмір робочої поверхні, слід визначити довжину та густину волосся. Для короткого волосся середньої густоти підійдуть плойки з невеликим діаметром: 10-20 мм. Для середніх — 21-35 мм. Для більш довгих і густих локонів краще підібрати інструмент діаметра більший за — від 40 мм.

Докладніше
Ціна 1 478,00 ₴
Bestsellers Ні
Країна виробник Італія
Колір Рожевий блиск
Колір Чорний
Тип управління Електронний
Вид Плойки-гофре для волосся
Бренд TICO Professional
Матеріал Кераміка
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Плойка-гофре TICO Professional Professional Volume Crimper Ceramic Black 24 мм, 100218
Це може вас зацікавити
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED