Щітка тунельна двостороння чорна Hairway 08001

87,00 ₴
Немає у наявності
Артикул
00000011291
Бренд: Hairway
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

HAIRWAY – німецький бренд, що виробляє професійні перукарські інструменти для сушіння та укладання волосся: гребінці, фени, плойки та стайлери. Товари для краси цієї торгової марки відрізняються винятковою якістю, стильним дизайном та технічними характеристиками.


Про продукт:


Щітка тунельна двостороння чорна Hairway 08001 – пластиковий гребінець для волосся, за допомогою якого зручно укладати локони за допомогою фена. Цьому сприяють спеціальні отвори робочої поверхні. На одній стороні знаходяться короткі зубчики з нейлону, а на протилежній – довгі, всі вони розташовані в 7 рядів і оснащені круглими заглушками, які масажують шкіру голови та делікатно на неї впливають. Перукарський інструмент підходить для роботи з вологим волоссям, він не рве і не травмує волоски. Виріб стильно виглядає, має мінімальний дизайн. Гумова вставка запобігає ковзанню пластику в руці.


Рекомендації:


Щоб почистити гребінець, існує спеціальна очищувальна щітка. Спочатку необхідно видалити волосся з її допомогою, далі розвести шампунь з водою в будь-якій ємності і занурити туди гребінець. Щітки із пластику можна опустити повністю, а от у дерев'яних бажано занурювати лише щетину. Якщо додати в миску кілька крапель нашатирного спирту, забруднення з гребінця будуть видалені якісніше. Час витримки у розчині 10-15 хвилин. Далі знову пройтися і прибрати вручну всі частинки бруду, що відшарувались. Для сушіння гребінця використовуйте рушник і покладіть зубчиками або щетиною вгору.

Докладніше
Ціна 87,00 ₴
Bestsellers Ні
Країна виробник Китай
Бренд Hairway
Вид гребінця Тунельна
Матеріал гребінця Пластик
Вид щітини Штучна
Колір Чорний
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Щітка тунельна двостороння чорна Hairway 08001
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED