Спортивна сумка (колір:білий) Kodi 20091088

122,00 ₴
В наявності
Артикул
00000037143
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

Kodi – відомий у світі американський бренд, який спеціалізується на створенні нейл-продукції, а також декоративної та доглядової косметики для обличчя та тіла. Також виробник створює зручні та стильні гребінці для волосся, які делікатно впливають на пасма. Вся продукція відрізняється якістю, стійкістю та ефективністю.


Про продукт:


Спортивна сумка (колір:білий) Kodi 20091088 – містка тканинна екосумка, виготовлена з міцної саржі, щільність тканини становить 240 г/м2. Це чудова альтернатива одноразовим пакетам, тканинна сумочка забезпечує екологічне використання та зручне носіння будь-яких речей та продуктів у ній. Виріб має мінімалістичний та стильний дизайн, виконаний у білому кольорі. Оснащена двома ручками різної довжини, для носіння у руці або на плечі. Розмір складає 37 х 40 см. Сумка підходить для багаторазового прання, легко очищається та швидко сохне.


Рекомендації:


Екосумка використовується як альтернатива пакетам, виготовленим з поліетилену. Може використовуватись у різних сферах. Щоб виріб довго служив, його потрібно правильно доглядати. Оскільки сумка виготовлена з тканини, її можна прати вручну або в пральній машині на делікатному режимі при 30°, віджимання слід вибрати на невеликих обертах, проте рекомендується віджимати воду руками.

Докладніше
Ціна 122,00 ₴
Bestsellers Ні
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Спортивна сумка (колір:білий) Kodi 20091088
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED