Сумка для ножиць TICO Professional чорна (700000)

560,00 ₴
В наявності
Артикул
00000033780
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

Tico Professional – італійський бренд, що виробляє професійні перукарські інструменти для сушіння та укладання волосся, а також косметичні продукти для догляду та аксесуари для салонів краси. Товари для краси цієї торгової марки відрізняються винятковою якістю, ефективністю та технічними характеристиками.


Про продукт:


Сумка для ножиць TICO Professional чорна (700000) – професійний аксесуар для зберігання перукарських інструментів. Вміщує до 7 пар ножиць. Виріб досить місткий, ергономічний та багатофункціональний. Усього має три відсіки, в яких знаходяться кишеньки. У комплекті додається ремінець, який можна пристебнути та повісити сумку на плече. На лицьовій стороні є безліч кнопок, що відкриваються, а також за потреби можна відстебнути дно. Сумка виготовлена з міцної та високоякісної натуральної шкіри. Розмір – 12 x 21 x 5 см.


Рекомендації:


Щоб зручно зберігати перукарські інструменти та професійну косметику, необхідно скористатися спеціальними аксесуарами – вони запобігають деформації баночок та їх пошкодженню, потраплянню пилу та мікробів. До таких виробів належать футляри, чохли, кейси та косметички. Бажано регулярно мити, очищати та дезінфікувати вироби після кожного застосування, щоб мікроби на ворсі не поширювалися.

Докладніше
Ціна 560,00 ₴
Bestsellers Ні
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Сумка для ножиць TICO Professional чорна (700000)
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED